Nye innkjøp: NA-KD, Nelly, Bikbok, Eleven og Blush

Jeg skal snart på ferie - og der starter unnskyldningen for å tillate meg å kjøpe meg enda litt mer sommerkjoler, sommersko og neglelakk. Ikke at jeg ikke har nok fra før av. Akkurat når det kommer til sommerkjoler er jeg nok litt short - i alle fall på de som passer meg eller jeg føler meg komfortabel i. I tillegg er det jo sommersalg overalt nå, så det er lett å la seg rive med, i alle fall for min del. Første innkjøp er fra NA-KD og er denne camo jakka. Har lett lenge etter en sånn jakke, og jeg syntes denne hadde akkurat de riktige fargene! Passformen er også grei og gir omtrent alle antrekk en litt annen vibe som jeg liker godt. Vet ikke om camo er en trend som varer ut til neste sommer - men jeg syntes denne er kul nok til å få en plass i skapet til jeg eventuelt går lei (mest sannsynlig aldri).


Når jeg først var der inne kom jeg også over denne genseren som har en utrolig fin grønnfarge. Trykket på sier: "Good Vibes", og det er definitivt det den gir meg. Superkomfortabel! Jeg var også veldig usikker på om jeg kom til å måtte betale toll når jeg bestilte fra NA-KD sine nettsider, men det trengte jeg da ikke. Pakken blir levert med DHL som leverer til døren hvis du vil (og det er gratis frakt hvis jeg ikke husker helt feil). De har også 30% nå med koden: NAKDMILLION hvis du skulle få lyst til å handle noe! Koden varer bare ut dagen idag. Leveringstiden er også utrolig bra! Tror jeg fikk min 3-4 dager etter bestilling.

Jeg bestilte meg også et par ting fra Nelly. Buksen endte opp med å være altfor liten, men kimono-kjolen var kjærlighet ved første blikk. Gleder meg vilt til å bruke denne. Den er superfin og snittet passet meg også perfekt. I tillegg så er den en av de få svært sjeldne kjole-lignende plaggene Nelly selger som faktisk er lang nok til at jeg ikke føler det minste vindkast avslører mer enn jeg liker. Den har med andre ord perfekt lengde for en på 167. Liker den så godt at jeg til og med vurderer å kjøpe en til i sort. Bikbok hadde nylig salg på alle kjolene sine, og da passet jeg på å bestille en litt mer komfy variant. Den sitter greit på og har litt mer lengde uten å være en maxi kjole (som jeg selv føler jeg ofte drukner helt i). Kjolen er mer grå-sort enn sort som den fremstår på bilde under. 


Sist, men ikke minst, så har Essie akkurat lansert en ny sommerkolleksjon av lakker (blush har forresten salg nå, hvor de kun koster 97,- mot 129,-). Jeg klarte rett og slett ikke bestemme meg for hvilke jeg ville ha, så endte opp med å bestille alle sammen... Jeg vil gjerne presisere at jeg ikke har kjøpt meg en eneste annen lakk i hele år, bortsett fra glitterlakkene fra Little Ondine, så jeg har vært ganske flink. Denne kolleksjonen er så altfor fin til at jeg føler jeg kan gå glipp av den. Hvis du vil ha bedre innsyn i hvordan de swatcher ville jeg sjekket ut denne bloggposten fra Imabeautygeek. Jeg tror favoritten uten å enda ha testet noen på hendene må være 'Sweet soufflé'. Den ser hvit ut på bilde, men er egentlig en duo-chrome som heller mot en slags oransje gull i lyset. 'Fondant of you' har samme effekt, den ser oransje ut, men har samme oransje-gull partikler i seg som den andre som skinner utrolig fint i lyset. Ellers er 'S'il vous play', også unik og utrolig sparkly! Den minst unike av dem er nok 'Éclair my love', men jeg har faktisk akkurat brukt tom denne fargen i samlingen min, så trengte en ny. 'Baguette me not' minner meg om en mer rosa versjon av 'Go Go Geisha' som er min absolutt favoritt nude lakk noensinne. Blå er min favorittfarge og selvom jeg har flere lyseblå lakker har jeg ingenting som 'Blue-la-la'. Og der ser du fort hvordan jeg endte opp med 6 lakker... Har du handlet noe fint i sommer? Hvilken lakk fra Essie ville du valgt? 
Noen av lenkene i dette innlegget er annonselenker.
#haul #klær #mote #neglelakk 

4 kommentarer

Victoria Larsen

29.06.2017 kl.16:29

Veldig fine innkjøp :)

beautyhaven

30.06.2017 kl.11:45

Victoria Larsen: Tusen takk :D

Marie

29.06.2017 kl.18:31

Flotte kjøp! Likte spessielt camo jakka!! :)

beautyhaven

30.06.2017 kl.11:48

Marie: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

beautyhaven

beautyhaven

24, Oslo

Ganske greit over gjennomsnittet opptatt av både sminke og hudpleie, og vil gjerne dele mine beste funn med resten av Norge (da det jo er litt begrenset hva vi får tak i her vs. resten av verden foreløpig). Følg bloggen på Facebook så får du beskjed i feeden når det er kommet et nytt innlegg!: https://www.facebook.com/beautyhavens/

Kategorier

Arkiv

hits